هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - طرز تهیه دلمه فلفل به سه روش

آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - طرز تهیه دلمه فلفل به سه روش آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری
برترین ها: دلمه‌ها انواع زیادی دارند از دلمه‌های برگ مو و کلم و کاهو گرفته تا دلمه سبزیجاتی مثل کدو، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز. در اینجا طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل خوشمزه را آموزش می‌دهیم.
 
دلمه فلفل با بلغور و كشمش

مواد لازم :

  •     آب مرغ یا آب سبزی: 450 گرم
  •     هویج متوسط خردشده: یك عدد
  •     پیاز كوچك خردشده: یك عدد
  •     بلغور: سه‌چهارم فنجان
  •     كشمش یا گیلاس خشك: یك‌سوم فنجان
  •     پنیر موزارلا خردشده: سه‌چهارم فنجان
  •     فلفل‌دلمه‌ای رنگی: 4 عدد
  •     آب: یك‌دوم فنجان
  •     بادام یا گردوی خردشده تفت‌داده: 2 قاشق غذاخوری
 
 طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل

روش تهیه :

1. آب مرغ، پیاز و هویج را روی حرارت به جوش آورید، شعله را كم كنید و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنید و 5 دقیقه دیگر صبر كنید.
 
2. سپس آب مخلوط را دور بریزید. فلفل دلمه‌ای‌ها را  نصف كنید و تخم شان را بگیرید. پنیر را با مواد مخلوط كنید و داخل فلفل‌ها بریزید.
 
3. فلفل‌ها را در قابلمه بگذارید و یك‌دوم فنجان آب هم بریزید و به جوش آورید. شعله را كم كنید و در ظرف را ببندید.
 
4. 5 تا 10 دقیقه بگذارید تا كمی نرم شوند. مغزها را روی مواد داخل فلفل‌ها بپاشید و سرو كنید. (برای2 نفر)
 


دلمه فلفل ایتالیایی

مواد لازم برای 6-4 نفر

  •       گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم
  •       برنج: یك‌دوم پیمانه
  •       فلفل دلمه‌ای قرمز: 6 عدد
  •       روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  •       سیر: 2 حبه ساطوری
  •       پیاز متوسط: یك عدد ساطوری
  •       لوبیا سبز آب‌پز: 100 گرم خرد شده
  •       نمك و فلفل: به میزان لازم
  •       گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد خرد شده
  •       پودر سیر: یك قاشق چای‌خوری
  •       پودر پیاز: 2 قاشق چای‌خوری
  •       سركه: یك‌چهارم پیمانه
  •       آویشن: یك قاشق چای‌خوری
  •      شكر: یك قاشق غذاخوری
 
 طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل
 
 روش تهیه:
 
1. برای تهیه سس گوجه‌فرنگی، پودر سیر،‌ یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز،‌ سركه و شكر را 30 دقیقه در یك قابلمه كوچك روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز كمی آب اضافه كنید و در 5 دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

2 - برنج را به همراه یك پیمانه آب و یك قاشق چای‌خوری نمك 20 دقیقه بجوشانید، سپس آبكش كرده و كنار بگذارید.

3 - روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز و سیر را 3 دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. لوبیا را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

4 - سر فلفل‌ها را بریده و داخل آن را خالی كنید. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد داغ كنید. در یك كاسه، برنج را با مایه گوشت و یك‌چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. داخل فلفل‌ها را با مایه گوشت و برنج پر كنید و در فلفل‌ها را ببندید.

5 - یك ظرف نسوز را چرب كنید. سس گوجه‌فرنگی را كف آن ریخته و فلفل‌ها را در آن بچینید. دلمه‌ها را 50 دقیقه در فر بپزید و هر 15 دقیقه از سس گوجه‌فرنگی روی آن بریزیدفوت آشپزیدر صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر موتزارلای رنده شده با مایه برنج مخلوط كنید.
 

 
دلمه فلفل پاپریکا

موادلازم:

  •     فلفل پاپریکا بزرگ (دو نیم شده): 4 عدد
  •     گوشت (چرخ شده): 300 گرم
  •     سیر (خردشده): 2 حبه
  •     پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  •     قارچ (نگینی خردشده): 100 گرم
  •     گوجه فرنگی (خردشده): 2 عدد
  •     جعفری (خردشده): 1 ق س
  •     پنیر موتزارلا: حدود 150 گرم
  •     نمک و فلفل: به میزان لازم
  •     روغن مایع: به میزان لازم

 طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل

روش تهیه:
 
1. پیاز را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار داده تا سبک و کمی طلایی رنگ شود. بعد سیر را به آن افزوده و پس از 30 ثانیه گوشت را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد قارچ و جعفری را افزوده و تفت دهید.

2. گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

3. قابلمه ای را پر از آب کرده و بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و فلفل پاپریکا (از قبل هر کدام را به دو نیم تقسیم کرده و محتویات داخل آن ها بیرون آورده شده) را داخل آن قرار دهید و چند دقیقه بگذارید تا نرم شود. بعد فلفل را از آب خارج  کرده، به صورتی که آبی داخل آن نماند.

4. فلفل ها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب شده، بچینید و داخل آن را با مخلوط گوشت پر  کنید. بعد روی آن پنیر موتزارلا بریزید تا تمام سطح فلفل را بپوشاند (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و پنیر طلایی رنگ شود. 


تاریخ : سه شنبه 24 بهمن 1396 | 08:41 ب.ظ | نویسنده : محمّدپارسا كریم نژاد | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.