هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - چگونه شیرینی گردویی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - چگونه شیرینی گردویی خوشمزه بپزیم؟ آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری
ماهنامه سفره ایرانی: با این دستور پخت می‌توانید یک شیرینی گردویی خوشمزه و حتی بهتر از شیرینی های قنادی تهیه کنید.

مواد لازم:

  • آرد: 2 پیمانه
  • روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • کره (به دمای محیط رسیده): 90 گرم
  • جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • ماست: یک چهارم پیمانه
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد سمولینا: یک چهارم پیمانه
  • گردو: به مقدار لازم

مواد لازم شربت:

  • آب: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک و یک دوم پیمانه
  • آب لیموترش: به مقدار لازم
 
 شیرینی گردویی

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه سیروپ، پودر شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

2. آب را اضافه کنید.

3. آب لیموترش را اضافه کنید.

4. مواد را هم بزنید و پس از حدود 2 دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کنید.
 
5. آرد را در ظرف مناسبی بریزید.

6. آرد سمولینا را اضافه کنید.

7. جوش شیرین، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را اضافه کنید.

8. کره را اضافه کنید.

9. تخم مرغ را اضافه کنید.

10. روغن زیتون را اضافه کنید.

11. ماست را به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

12. خمیر را به خوبی ورز دهید. خمیر نباید چسبناک باشد، در صورت نیاز مقداری آرد بیفزایید. روی خمیر را بپوشانید و حدود 30 دقیقه در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.

13. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کرده کف دست خود رول کنید.

14. داخل هر یک از گلوله های خمیر گردو قرار دهید و رول کنید.

15. در صورت تمایل می توانید روی آنها طرح بیندازید.

16. شیرینی ها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

17. شربت خنک شده را روی شیرینی های گرم بریزید و سپس سرو کنید.


تاریخ : چهارشنبه 11 بهمن 1396 | 03:23 ب.ظ | نویسنده : محمّدپارسا كریم نژاد | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.