هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - مینی چیزکیک خوشمزه با طعم چای سبز

آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - مینی چیزکیک خوشمزه با طعم چای سبز آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری
ماهنامه کیک و شیرینی: در این نوع چیزکیک لزومی نداره از چای سبز خاصی استفاده کنید. این چیزکیک رو میتونید با هر مدل چای سبزی آماده کنید.

مواد لازم لایه زیرین:

  • بیسکویت اورئو (درشت پودر شده): 135 گرم
  • کره (ذوب شده): 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم لایه رویی:

  • پنیر خامه ای (نرم شده): 450 گرم
  • شکر: دوسوم پیمانه
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): 2 عدد
  • پودر چای سبز: 2 قاشق سوپ خوری
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری

مواد لازم تزیین:

  • توت فرنگی: 12 عدد
  • چیپس شکلات سفید: یک پیمانه
  • خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
  • شکلات نیمه شیرین: 120 گرم
 
مینی چیزکیک چای سبز 

طرز تهیه:

1. بیسکویت اوروئی پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآیند.
 
2. این خمیر را به طوری مساوی کف کاپ های قالب مافین بریزید و فشار دهید و حدود 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
3. برای تهیه لایه رویی، پنیر خامه ای و شکر را با همزن حدود یک دقیقه بزنید تا یکدست شوند.
 
4. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
 
5. پودر چای سبز و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
 
6. این مخلوط را درون کاپ ها روی لایه بیسکویت بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
7. سپس آنها را از فر درآورید و پس از این که کاملا خنک شدند، حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.

8. شکلات سفید را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) و یا در مایکروویو ذوب کنید.

9. توت فرنگی ها را در شکلات سفید فرو کنید و با دقت روی چیزکیک ها قرار دهید.

10. خامه پرچرب و شکلات نیمه شیرین را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) با هم مخلوط کرده، تا شکلات ذوب شده و مخلوط یکدستی حاصل شود.
 
11. پس از این که این مخلوط کاملا خنک شد، آن را روی توت فرنگی ها بریزید و سرو کنید.


تاریخ : شنبه 30 دی 1396 | 12:22 ب.ظ | نویسنده : محمّدپارسا كریم نژاد | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.