هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها

آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

هنر آشپزی نسرین حسن زاده 94 - طرز تهیه آش بلغور، پیشنهاد کرمانشاهی‌ها آشپزی ، شیرینی و هنرهای مدرن خانه داری

مجله سرآشپز: یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • بلغور گندم (خیس شده): 1 پیمانه
  • گوشت (چرخ کرده): 150 گرم
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • کشک: 1 پیمانه
  • نعناداغ: 2 ق س
  • پیازداغ: 2 ق س
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • روغن مایع: 1 ق س
 
 آش بلغور کرمانشاهی

روش پخت

1. بلغور (از 2 ساعت قبل خیس شده) را همراه با 5 پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)

2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.

3. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.

4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.

5. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.

6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.


تاریخ : سه شنبه 26 دی 1396 | 06:34 ب.ظ | نویسنده : محمّدپارسا كریم نژاد | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.